ශාස්ත්‍රපති / සමාජිය විද්‍යාපති පාඨමාලාව  2017 (20 කණ්ඩායම) වාර්ෂික පරීක්ෂණය -  විභාග ප්‍රවේශපත්‍ර ලබා ගැනීම
24 Jan 2019 115 comments

ශාස්ත්‍රපති / සමාජිය විද්‍යාපති පාඨමාලාව 2017 (20 කණ්ඩායම) වාර්ෂික පරීක්ෂණය - විභාග ප්‍රවේශපත්‍ර ලබා ගැනීම

සමාජීය විද්යා පීඨය - කැලණිය විශ්වවිද්යාලය  ශාස්ත්රපති / සමාජිය විද්යාපති පාඨමාලාව  2017 (20 කණ්ඩායම) වාර්ෂික පරීක්ෂණයේ විභාග ප්රවේශපත් ලබා ගැනීම 2018.01.25 දිනෙන් පසු පහත පරිදි නිකුත් කරනු ලැබේ.

පළමු වර විභාගයට පෙනීසිටින සිසුන් සඳහා - පාඨමාලාවට අදාළ අධ්‍යයන අංශය.

නැවත විභාගයට පෙනීසිටින සිසුන් සඳහා - සමාජීය විද්‍යා පීඨ කාර්යාලය.

Last modified on Thursday, 24 January 2019 05:46
(1 Vote)

• Stanozolol Online Kaufen
    posted by Stanozolol Online Kaufen Tuesday, 25 June 2019 22:15 Comment Link

Hi there! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my previous room mate! He always kept talking about this. I will forward this article to him. Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

• Tt€t0
    posted by Tt€t0 Tuesday, 25 June 2019 22:15 Comment Link

Some really interesting info , well written and loosely user genial.

• Testosterone mix Online Kaufen
    posted by Testosterone mix Online Kaufen Tuesday, 25 June 2019 17:42 Comment Link

Thanx for the effort, keep up the good work Great work, I am going to start a small Blog Engine course work using your site I hope you enjoy blogging with the popular BlogEngine.net.Thethoughts you express are really awesome. Hope you will right some more posts.

• x07tÀx
    posted by x07tÀx Tuesday, 25 June 2019 13:24 Comment Link

Thankyou for helping out, fantastic information.

• Online Kaufen
    posted by Online Kaufen Tuesday, 25 June 2019 13:17 Comment Link

Glad to be one of the visitants on this awesome internet site : D.

• Cheap airport car service to NJ
    posted by Cheap airport car service to NJ Monday, 24 June 2019 13:46 Comment Link

Hello! I could have sworn I've been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it's new to me. Nonetheless, I'm definitely delighted I found it and I'll be bookmarking and checking back often!

• Cheap executive ride from EWR
    posted by Cheap executive ride from EWR Monday, 24 June 2019 11:48 Comment Link

Can I just say what a relief to seek out somebody who truly is aware of what theyre speaking about on the internet. You definitely know methods to bring an issue to mild and make it important. More people must read this and perceive this side of the story. I cant consider youre not more in style because you definitely have the gift.

• South Windsor CT Limo service
    posted by South Windsor CT Limo service Monday, 24 June 2019 07:05 Comment Link

wonderful issues altogether, you just gained a new reader. What may you recommend in regards to your submit that you made a few days in the past? Any positive?

• Affordable Limo services Woodbury
    posted by Affordable Limo services Woodbury Monday, 24 June 2019 03:41 Comment Link

There is noticeably a bundle to know about this. I assume you made certain nice points in features also.

• Cheapest Web Hosting
    posted by Cheapest Web Hosting Sunday, 23 June 2019 15:17 Comment Link

Hey there just wanted to give you a quick heads up. The words in your post seem to be running off the screen in Safari. I'm not sure if this is a format issue or something to do with browser compatibility but I figured I'd post to let you know. The style and design look great though! Hope you get the problem fixed soon. Thanks