වාග්විද්‍යා ශාස්ත්‍රපති පාඨමාලාව - 2017/2018 පර්යේෂණ නිබන්ධන භාර දීමේ කාල සීමාව දීර්ඝ කිරීම

වාග්විද්‍යා ශාස්ත්‍රපති පාඨමාලාවෙහි නිබන්ධ භාරදීම 2019.03.31 දිනට යෙදී තිබුනද,  එම වර්ෂයේ ලිඛිත විභාගයේ ප්‍රතිඵල නිකුත් කිරීම ප්‍රමාද වීම හේතුවෙන් එම දිනය 2019.05.31 දින දක්වා දීර්ඝ කර ඇති බව මෙයින් දන්වා සිටිමි.

Last modified on Tuesday, 09 April 2019 04:49
(0 votes)

• H\€t0”œ
    posted by H\€t0”œ Wednesday, 26 June 2019 00:43 Comment Link

Hey there! I know this is somewhat off topic but I was wondering if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form? I'm using the same blog platform as yours and I'm having problems finding one? Thanks a lot!

• Letrozol Bestellen
    posted by Letrozol Bestellen Tuesday, 25 June 2019 22:09 Comment Link

As I website possessor I believe the content material here is rattling magnificent , appreciate it for your hard work. You should keep it up forever! Good Luck.

• Letrozol Kaufen
    posted by Letrozol Kaufen Tuesday, 25 June 2019 17:36 Comment Link

I am impressed with this website , real I am a fan.

• (|xtÀx
    posted by (|xtÀx Tuesday, 25 June 2019 15:45 Comment Link

Everything is very open and very clear explanation of issues. was truly information. Your website is very useful. Thanks for sharing.

• Online
    posted by Online Tuesday, 25 June 2019 13:11 Comment Link

Hello there, You've performed an excellent job. I’ll definitely digg it and individually suggest to my friends. I'm sure they'll be benefited from this website.

• Executive airport car service from NY
    posted by Executive airport car service from NY Monday, 24 June 2019 13:39 Comment Link

Greetings I am so delighted I found your webpage, I really found you by error, while I was looking on Aol for something else, Regardless I am here now and would just like to say many thanks for a incredible post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the minute but I have saved it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up the excellent job.

• Cheap airport car service from JFK
    posted by Cheap airport car service from JFK Monday, 24 June 2019 09:44 Comment Link

Hello! I know this is kinda off topic but I'd figured I'd ask. Would you be interested in trading links or maybe guest writing a blog post or vice-versa? My website goes over a lot of the same subjects as yours and I believe we could greatly benefit from each other. If you happen to be interested feel free to send me an e-mail. I look forward to hearing from you! Wonderful blog by the way!

• Affordable Limo services Weston
    posted by Affordable Limo services Weston Monday, 24 June 2019 04:59 Comment Link

I?¦ve been exploring for a little for any high quality articles or weblog posts on this sort of house . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this website. Reading this info So i am satisfied to convey that I've an incredibly just right uncanny feeling I found out exactly what I needed. I most definitely will make sure to do not fail to remember this web site and give it a look on a continuing basis.

• Limo Services in Middletown CT
    posted by Limo Services in Middletown CT Monday, 24 June 2019 03:34 Comment Link

Merely wanna admit that this is invaluable, Thanks for taking your time to write this.

• Domain Transfer
    posted by Domain Transfer Sunday, 23 June 2019 15:11 Comment Link

Hey there, You have done an incredible job. I’ll certainly digg it and for my part recommend to my friends. I'm confident they'll be benefited from this web site.